TOKYO REVENGERS. PACK DE LLANÇAMENT (ED. CATALÀ)TOKYO REVENGERS. PACK DE LLANÇAMENT (ED. CATALÀ)TOKYO REVENGERS. PACK DE LLANÇAMENT (ED. CATALÀ)TOKYO REVENGERS. PACK DE LLANÇAMENT (ED. CATALÀ)TOKYO REVENGERS. PACK DE LLANÇAMENT (ED. CATALÀ)TOKYO REVENGERS. PACK DE LLANÇAMENT (ED. CATALÀ)TOKYO REVENGERS. PACK DE LLANÇAMENT (ED. CATALÀ)TOKYO REVENGERS. PACK DE LLANÇAMENT (ED. CATALÀ)TOKYO REVENGERS. PACK DE LLANÇAMENT (ED. CATALÀ)TOKYO REVENGERS. PACK DE LLANÇAMENT (ED. CATALÀ)TOKYO REVENGERS. PACK DE LLANÇAMENT (ED. CATALÀ)
TOKYO REVENGERS. ED CATALÀ
Rústica con sobrecubierta
14,8 x 21
784 BN + 22 a color
978-84-679-5173-8
16,00 €

TOKYO REVENGERS. PACK DE LLANÇAMENT (ED. CATALÀ)

JA ÉS AQUÍ EL MANGA QUE HA CAUSAT FUROR A TOT EL MÓN!

En Takemichi, un pocatraça que va ser membre d’una banda durant l’època de la secundària, fa un salt de 12 anys enrere cap al passat per tornar a l’institut i salvar la seva ex xicota, Hina, que en el present ha estat assassinada per l’organització criminal Tokyo Manjikai. Amb cada viatge temporal, en Takemichi influeix en els que l’envolten i de mica en mica va canviant el passat... Però amb això, n’hi haurà prou per salvar la Hina i evitar que la Tokyo Manjikai es converteixi en una temuda banda criminal?

PACK ESPECIAL AMB ELS VOLUMS 1+2

#Català
TOKYO REVENGERS. ED CATALÀ
Rústica con sobrecubierta
14,8 x 21
784 BN + 22 a color
978-84-679-5173-8
16,00 €
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí