JAPONÈS EN VINYETES INTEGRAL. CURS BÀSIC DE JAPONÈS A TRAVÉS DEL MANGAJAPONÈS EN VINYETES INTEGRAL. CURS BÀSIC DE JAPONÈS A TRAVÉS DEL MANGAJAPONÈS EN VINYETES INTEGRAL. CURS BÀSIC DE JAPONÈS A TRAVÉS DEL MANGAJAPONÈS EN VINYETES INTEGRAL. CURS BÀSIC DE JAPONÈS A TRAVÉS DEL MANGAJAPONÈS EN VINYETES INTEGRAL. CURS BÀSIC DE JAPONÈS A TRAVÉS DEL MANGAJAPONÈS EN VINYETES INTEGRAL. CURS BÀSIC DE JAPONÈS A TRAVÉS DEL MANGAJAPONÈS EN VINYETES INTEGRAL. CURS BÀSIC DE JAPONÈS A TRAVÉS DEL MANGAJAPONÈS EN VINYETES INTEGRAL. CURS BÀSIC DE JAPONÈS A TRAVÉS DEL MANGAJAPONÈS EN VINYETES INTEGRAL. CURS BÀSIC DE JAPONÈS A TRAVÉS DEL MANGAJAPONÈS EN VINYETES INTEGRAL. CURS BÀSIC DE JAPONÈS A TRAVÉS DEL MANGAJAPONÈS EN VINYETES INTEGRAL. CURS BÀSIC DE JAPONÈS A TRAVÉS DEL MANGA
JAPONÈS EN VINYETES INTEGRAL
Flexibook
17 × 26
384 BN
978-84-679-6362-5
29,50 €

JAPONÈS EN VINYETES INTEGRAL. CURS BÀSIC DE JAPONÈS A TRAVÉS DEL MANGA

EL MILLOR MÈTODE PER APRENDRE JAPONÈS, ARA EN CATALÀ!

Japonès en vinyetes ha suposat una revolució en els mètodes didàctics d’aprenentatge de l’idioma japonès des que va aparèixer per primera vegada el 2001. Aquest curs amè i diferent, editat en set idiomes i amb múltiples edicions acumulades, ha demostrat la seva validesa com a eina amb la qual tothom qui estigui interessat en la llengua i la cultura del país del Sol Naixent pot aprendre els fonaments de l’idioma nipó a través dels seus còmics, els mangues japonesos.

Gràcies a aquesta nova edició del mètode Japonès en vinyetes, qualsevol persona, independentment del seu grau d’interès en el manga, podrà aprendre un japonès bàsic de forma clara, concisa i entretinguda a través de les trenta lliçons del llibre, amb abundants exercicis pràctics i un petit manual dels 160 caràcters kanji fonamentals. S’inclouen també més de 150 activitats complementàries amb què posar en pràctica i consolidar el que s’ha après a les lliçons didàctiques, a més d’una trepidant història de 24 pàgines, titulada Rakujō, pensada per practicar la lectura, el vocabulari, els kanji i la gramàtica mentre llegeixes manga.

Aquest volum, revisat i millorat, recopila el material publicat prèviament al primer volum de Japonès en vinyetes i el Quadern d’exercicis 1.

#Català
JAPONÈS EN VINYETES INTEGRAL
Flexibook
17 × 26
384 BN
978-84-679-6362-5
29,50 €

Marc Bernabé

"Marc Bernabé es un escritor español y traductor de obras de manga y anime tanto en catalán como en castellano, así como especialista en cultura japonesa. Estudió un máster en Japonología en la Universidad de Estudios Extranjeros de Osaka y fundó la empresa Daruma Serveis Lingüístics, Sigue leyendo