VICTUS. EDICIÓ INTEGRAL (CATALÀ)VICTUS. EDICIÓ INTEGRAL (CATALÀ)VICTUS. EDICIÓ INTEGRAL (CATALÀ)VICTUS. EDICIÓ INTEGRAL (CATALÀ)VICTUS. EDICIÓ INTEGRAL (CATALÀ)VICTUS. EDICIÓ INTEGRAL (CATALÀ)
ÚLTIMO NÚMERO PUBLICADO
VICTUS. EDICIÓ EN CATALÀ
Cartoné
23,5x31
160 color
978-84-679-4906-3
29,50 €

VICTUS. EDICIÓ INTEGRAL (CATALÀ)

Ambientada durant la Guerra de Successió Espanyola, la història de VICTUS narra la tragèdia i la caiguda d’una ciutat i d’una de les persones que la va defensar, Martí Zuviría. Poc abans que esclati la Revolució Francesa, complerts els 98 anys, l’ancià relata les seves memòries com a ajudant del tinent mariscal Antonio de Villarroel. Alumne avantatjat del marquès de Vauban, Martí es converteix, gairebé per casualitat, en un geni de l’enginyeria militar i en una peça clau del setge de la Barcelona de 1714.

Carles Santamaría i Cesc F. Dalmases firmen l’adaptació al còmic de l’obra magna de l’escriptor Albert Sánchez Piñol, que recull un dels episodis més significatius de la història de la Ciutat Comtal.

#Català
VICTUS. EDICIÓ EN CATALÀ
Cartoné
23,5x31
160 color
978-84-679-4906-3
29,50 €

Cesc F. Dalmases

Cesc Dalmases (Sabadell, 1980) es dibujante, autor de El Pont dels Jueus (2014) y de Victus (2016), adaptación al cómic de Carles Santamaría basado en el libro de Albert Sánchez Piñol, de la que han visto la luz ya tres entregas. Sigue leyendo

VÍDEO

Video
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí