VINYETARI 2. LES MILLORS HISTORIETES DE NO-FICCIÓ DEL PREMI ARA DE CÒMIC EN CATALÀ
ÚLTIMO NÚMERO PUBLICADO
VINYETARI
Rústica
19 x 26
104 color
978-84-679-6018-1
25,00 €

VINYETARI 2. LES MILLORS HISTORIETES DE NO-FICCIÓ DEL PREMI ARA DE CÒMIC EN CATALÀ

UNA ANTOLOGIA DE 8 HISTÒRIES CURTES I ORIGINALS DE NO-FICCIÓ QUE DEMOSTRA EL BON MOMENT DEL CÒMIC EN CATALÀ

El 2n Premi del diari ARA de còmic de no-ficció en català inclou aquesta diversitat de temes: les duríssimes condicions de vida dels presoners que van construir la Vall de Cuelgamuros (Valle de los Caídos), la guerra recent a l’Afganistan i la dels anys 80 a El Salvador, l’encasellament al Regne Unit segons amb quin accent parlis l’anglès, una història familiar sobre malaltia mental, l’Hospital Psiquiàtric de Sant Boi de Llobregat vist per un pacient molt especial, la biografia de la pintora gironina i surrealista Remei Varo i Uranga, una divertida reflexió sobre l’espècie invasora més terrible: la humana i, per últim, l’assassinat de la transsexual Sònia Rescalvo Zafra (exvedet del Paral·lel) al parc de la Ciutadella de Barcelona per part d’un grup de caps rapats nazis.

Vinyetari 2 compta amb la participació d'LPO (revistes Madriz i Mongolia), l’escriptor i periodista John Carlin (El factor humà i Rafa, la meva història), Oriol Malet (Un mundo de art brut i Mandela i el general), Glàfira Smith (Vinyetari 1), Carla Berrocal (Viajes dibujados i Doña Concha), Ferran Vidal (Vinyetari 1), Andrea Lucio (Homenatge a Catalunya i Arde Madrid), Sergi Moreso (¿Nos estamos volviendo idiotas o lo hemos sido siempre? i El típico bar) i Ricardo Villas Sánchez.

#Català
VINYETARI
Rústica
19 x 26
104 color
978-84-679-6018-1
25,00 €
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí