MARC MÁRQUEZ: LA HISTÒRIA D'UN SOMNI (català)MARC MÁRQUEZ: LA HISTÒRIA D'UN SOMNI (català)MARC MÁRQUEZ: LA HISTÒRIA D'UN SOMNI (català)MARC MÁRQUEZ: LA HISTÒRIA D'UN SOMNI (català)MARC MÁRQUEZ: LA HISTÒRIA D'UN SOMNI (català)MARC MÁRQUEZ: LA HISTÒRIA D'UN SOMNI (català)MARC MÁRQUEZ: LA HISTÒRIA D'UN SOMNI (català)MARC MÁRQUEZ: LA HISTÒRIA D'UN SOMNI (català)MARC MÁRQUEZ: LA HISTÒRIA D'UN SOMNI (català)MARC MÁRQUEZ: LA HISTÒRIA D'UN SOMNI (català)MARC MÁRQUEZ: LA HISTÒRIA D'UN SOMNI (català)MARC MÁRQUEZ: LA HISTÒRIA D'UN SOMNI (català)MARC MÁRQUEZ: LA HISTÒRIA D'UN SOMNI (català)MARC MÁRQUEZ: LA HISTÒRIA D'UN SOMNI (català)MARC MÁRQUEZ: LA HISTÒRIA D'UN SOMNI (català)MARC MÁRQUEZ: LA HISTÒRIA D'UN SOMNI (català)
MARC MÁRQUEZ
Cartoné
19 x 26
160 Color
978-84-679-2322-3
14,95 €

MARC MÁRQUEZ: LA HISTÒRIA D'UN SOMNI (català)

LA VERITABLE HISTÒRIA DE SUPERACIÓ DEL PILOT QUE HA BATUT TOTS ELS RÈCORDS DE MOTOGP

Marc Márquez va revolucionar l’esport del motociclisme, aconseguint 4 títols mundials amb només 21 anys i conquerint multitud de rècords amb una personalitat alegre i espontània que li han valgut l’admiració d’aficionats de tot el món.

Ara, per primera vegada en format de còmic, descobrim la trajectòria del carismàtic pilot de Cervera. Una inspiradora història real contada pels seus protagonistes, plena de sacrifici, passió i superació, que entusiasmarà els seguidors del pilot i els aficionats del motociclisme.

Producció pròpia!
 

Biografía
#Deporte#Català
MARC MÁRQUEZ
Cartoné
19 x 26
160 Color
978-84-679-2322-3
14,95 €

Belén Ortega

Belén Ortega (Granada, 1986) se formó en Bellas Artes en la Universidad de Granada y pronto su pasión por el manga japonés llevó sus pasos hacia la ilustración de fantasía y la creación de cómics, completando sus estudios en la Human Academy de Osaka (Japón). Publicó sus primeras hist Sigue leyendo