EINSTEIN (català)EINSTEIN (català)EINSTEIN (català)EINSTEIN (català)EINSTEIN (català)EINSTEIN (català)EINSTEIN (català)EINSTEIN (català)EINSTEIN (català)EINSTEIN (català)EINSTEIN (català)
Cartoné
15 x 21,5
304 color
29,50 €

EINSTEIN (català)

Una equació que canvià el món i un pentinat esbojarrat és el primer que ens ve al cap quan pensem en Albert Einstein, una de les grans ments de la Història. Malgrat ser un nom conegut a la seva època i una icona en la nostra, qui era realment Einstein sempre ha sigut un misteri, fins i tot pels seus amics més propers.

Aquesta és la història d’un científic que cometé molts errors i que, inclús quan va voler que es demostrés que s’equivocava, gairebé sempre va resultar que l’havia encertat. És la història d’un humanista a qui sempre li va costar connectar amb la gent. I és la història d’un revolucionari reticent que va pagar un alt preu per viure amb un únic somni.

A Einstein, el guionista JIM OTTAVIANI i el dibuixant JEREL DYE van més enllà de la celebritat per oferir un retrat complex i íntim del científic el nom del qual és avui sinònim de geni.

#Català
Cartoné
15 x 21,5
304 color
29,50 €

Jim Ottaviani

Este estadounidense, considerado el escritor más importante del mundo del cómic en materia científica, ha sido ingeniero nuclear y actualmente trabaja como bibliotecario en Ann Arbor, Michigan. Su trabajo más conocido, Two-Fisted Science: Stories About Scientists, contiene relatos bio Sigue leyendo

Jerel Dye

Es un dibujante que vive y trabaja en el área de Boston. Ha producido varios cómics autoeditados y ha contribuido a antologías como Inbound, Minimal Paige y el galardonado tributo a Winsor McCay, Dream Another Dream. En 2012, recibió la beca de cómic MICE por su minicomic From the Clo Sigue leyendo

VÍDEO

Video