Presentació del llibre de Pilarín Bayés

AMB BARRET... O SENSE de Pilarín Bayés (Norma Editorial) Presentat per Albert Om al CaixaForum Barcelona el 3 d´abril de 2013

Convidats:
Hble. Sr. Ferran Mascarell, Conseller del Departament de Cultura Sr. Jaume Giró, Director executiu de "la Caixa"

Amb la col·laboració de "la Caixa" i CaixaForum Barcelona

La Pilarín Bayés (Vic, 1941) és una de les il·lustradores més influents i populars de Catalunya, reconeguda especialment per haver publicat centenars de llibres educatius que han format diverses generacions de nens. Ara, per primera vegada, se´n recull la trajectòria humana i artística en un gran llibre ple de declaracions, anècdotes, fotografies familiars i, per descomptat, multitud de dibuixos i il·lustracions que abasten tota la trajectòria de l´artista i ens permeten admirar-ne l´evolució. Els escriptors M. Àngels Ferrer i Jaume Vidal profunditzen en la vida i obra de la Pilarín per descobrir a través dels seus textos un personatge complex, treballador i sempre fidel a ell mateix, que ho ha il·lustrat pràcticament tot. El llibre a més a més recull la seva extensa bibliografia i exposicions, i així esdevé l´obra definitiva per entendre una de les artistes clau de la cultura catalana contemporània. - Inclou desplegable interior- Conté més de 350 fotografies i imatges- Edició en 3 idiomes: català, castellà, anglés.

Més informació:
http://pilarin.cat/amb-barret-o-sense/

Vídeo realitzat per Ruth Zapater Pérez
Operadores de càmera: Ruth Zapater Pérez, Tânia da Fonseca

Cançó: La vie en rose de Edith Piaf

Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de página web.  

Como configurar Aceptar