VINYETARI 1. LES MILLORS HISTORIETES DE NO-FICCIÓ DEL PREMI ARA DE CÒMIC EN CATALÀVINYETARI 1. LES MILLORS HISTORIETES DE NO-FICCIÓ DEL PREMI ARA DE CÒMIC EN CATALÀVINYETARI 1. LES MILLORS HISTORIETES DE NO-FICCIÓ DEL PREMI ARA DE CÒMIC EN CATALÀVINYETARI 1. LES MILLORS HISTORIETES DE NO-FICCIÓ DEL PREMI ARA DE CÒMIC EN CATALÀVINYETARI 1. LES MILLORS HISTORIETES DE NO-FICCIÓ DEL PREMI ARA DE CÒMIC EN CATALÀVINYETARI 1. LES MILLORS HISTORIETES DE NO-FICCIÓ DEL PREMI ARA DE CÒMIC EN CATALÀ
VINYETARI
Cartoné
19 x 26
272 color
978-84-679-4636-9
24,90 €

VINYETARI 1. LES MILLORS HISTORIETES DE NO-FICCIÓ DEL PREMI ARA DE CÒMIC EN CATALÀ

UNA ANTOLOGIA DE CÒMIC QUE ENS PARLA DE LA NOSTRA REALITAT

Presentem 18 historietes en què preval la força del llapis com a eina per revelar el món que ens envolta però també el que amaguem dins nostre.

En aquesta selecció hi ha obres de reporterisme en vinyetes, còmic històric, testimonis en primera persona, autoficció, humorisme i experimentació gràfica: obres que reflecteixen la gran varietat de maneres d’acostar-se a la realitat, o almenys a una idea de la realitat filtrada pels recursos expressius del còmic i la subjectivitat de cada autor.

Una veritat personal sense intenció fotogràfica ni pretensió d’objectivitat, una veritat dibuixada i literària, perfecta per transmetre emocions, desafiar convencions i recrear la memòria col·lectiva o personal.

#Català
VINYETARI
Cartoné
19 x 26
272 color
978-84-679-4636-9
24,90 €
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí