AMB BARRET... O SENSE
Cartoné con lomo de tela
25 x 29
288 Color
978-84-679-1170-1
29,00 €

AMB BARRET... O SENSE

La Pilarín Bayés (Vic, 1941) és una de les il·lustradores més influents i populars de Catalunya, reconeguda especialment per haver publicat centenars de llibres educatius que han format diverses generacions d´infants. Una autora inimitable i amb una gran personalitat, compromesa amb la societat i amb cada època viscuda, que ha rebut els guardons més importants i és part indiscutible del patrimoni cultural del país.

Ara, per primera vegada, se´n recull la trajectòria humana i artística en un gran llibre ple de declaracions, anècdotes, fotografies familiars i, per descomptat, multitud de dibuixos i il·lustracions que abasten tota la trajectòria de l´artista i ens permeten admirar-ne l´evolució.

Els escriptors M. Àngels Ferrer i Jaume Vidal profunditzen en la vida i obra de la Pilarín per descobrir a través dels seus textos un personatge complex, treballador i sempre fidel a ella mateixa, que ho ha il·lustrat pràcticament tot.

El llibre a més a més recull la seva extensa bibliografia i exposicions, i així esdevé l´obra definitiva per entendre una de les artistes clau de la cultura catalana contemporània.

- Inclou desplegable interior
- Conté més de 350 fotografies i imatges
- Edició en 3 idiomes: català, castellà i anglès

Producció pròpia!

#Català
Cartoné con lomo de tela
25 x 29
288 Color
978-84-679-1170-1
29,00 €

Pilarín Bayés

Nació en Vic, en 1941. De joven, entre 1959 y 1964, estudió en la Escuela de Bellas Artes de Sant Jordi de Barcelona. Ha estado muy vinculada a la revista Cavall Fort, para la que ha realizado colaboraciones desde el 1964, y ha ilustrado multitud de libros de carácter tanto lúdico c Sigue leyendo

VÍDEO

Video
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí