Picanyol

Josep Lluís Martínez i Picañol (Picanyol) va nèixer el 16 de març de 1948 a la població barcelonina de Moià. Va donar les seves primeres passes com il•lustrador a l'agència S.I. Artists, dirigida pel mític Josep Toutain. Va ser allà on va començar a dibuixar tires d'estil humorístic que es van arribar a publicar a més de vint països. Llavors va començar a treballar també per a premsa espanyola, per finalment acabar centrant els seus esforços en el còmic infantil. Des de 1971 col•labora cada quinze dies a la revista Cavall Fort, on publica un dels seus personatges més importants i més mítics de la revista, Ot, el bruixot, que tantes bones estones ens ha fet passar.

ÚLTIMA OBRA DEL AUTOR
 

Obras del autor

  • OT-EL-BRUIXOT-Vol-2
  • OT-EL-BRUIXOT-Vol-3

Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de página web.  

Como configurar Aceptar